WIDE MAGAZINE >> Vindeți către Remix

Suplimentează-ți veniturile din hainele pe care nu le mai porți

Sell to Remix
Vezi mai multe fotografii si articolul
Iun 24
2019

Remixshop.com este unul dintre marile magazine online dedicate modei second hand și outlet care au luat inițiativa în ceea ce privește consumul sustenabil în industria fashion. Astfel, compania a lansat serviciul “Vindeți către Remix”, prin care poți reintroduce în circuit hainele și accesoriile de calitate.

Remix și SOS Satele Copiilor România lansează campania “Împreună facem mai mult bine!”

FB-SOS-double-RO
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 28
2019

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, în perioada 1 Iunie – 31 Iulie 2019, compania Remix Second Hand și organizația SOS Satele Copiilor România desfășoară campania “Împreună facem mai mult bine!”, ce vine în sprijinul copiilor singuri sau abandonați, care nu au familia alături de ei, dar și în sprijinul familiilor cu copii din medii dezavantajate, contribuind astfel la reducerea problemelor comunității și îmbunătățirea calității vieții.

Intră la detox cu garderoba de toamnă!

Remix Romania
Vezi mai multe fotografii si articolul
Oct 11
2018

Dimineața devreme, înainte să pleci la birou, sau poate și seara, înainte să ajungi la un party, deschizi șifonierul plin de haine și accesorii drăguțe achiziționate de-a lungul timpului, sau din sezonul trecut, la care ai mai adăugat și câteva piese vestimentare din noile colecții lansate toamna aceasta… și totuși ai impresia că nu ai cu ce să te îmbraci?!