Vivre.ro sărbătorește Crăciunul și în iulie

Vivre.ro sărbătorește Crăciunul și în iulie
Iul 12
2019

Deoarece Crăciunul și atmosfera sa specifică sunt dragi românilor, Vivre a lansat campania “Christmas în July”, pornită din dorința de a aduce în atenția clienților momentele pe care aceștia le petrec împreună cu cei apropiați. În perioada 12 – 15 iulie vizitatorii site-ului pot achiziționa diverse produse specifice sărbătorilor de iarnă, de la globuri, textile pentru casă, decorațiuni, ghirlande de exterior, până la ustensile de bucătărie.

Clienții Vivre din România, precum şi cei din restul Europei Centrale şi de Est, sunt obișnuiți cu diversitatea colecțiilor inspiraționale și ofertelor constante puse la dispoziție pe site. De data aceasta, Vivre surprinde cu o selecție specială de produse festive și propune în toiul verii o sesiune de cumpărături în spiritul sărbătorilor de iarnă.

“Ne dorim ca utilizatorii Vivre.ro să serbeze anul acesta Crăciunul de două ori. Pentru că punctul forte al Vivre este puternica diversitate a celor peste 70.000 de piese de mobilier și decorațiuni, acesta ne permite să creăm concepte curajoase și să aducem zilnic în atenția clienților produse care îi reprezintă și care îi fac să iubească și mai mult locul numit «acasă»” a declarat Iulian Vegheș, VP of Marketing Vivre.

Despre Vivre
Vivre este principalul retailer online din industria home & deco din România, operând vânzări în 9 țări din centrul și estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia. Fondat în România în 2012, Vivre are o ofertă permanentă de peste 70.000 de produse de mobilier, decorațiuni, textile și accesorii colectate de la producători din toată lumea, și un istoric de peste 3 milioane de comenzi livrate cu succes.

Promisiunea pe care Vivre o respectă încă de la lansare este aceea de a pune la dispoziția clienților o destinație online unde aceștia pot găsi mobilă și accesorii potrivite personalității lor, platforma funcționând ca un curator de home decor. “Home, lovely home” înseamnă să iubești timpul petrecut acasă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *