„Winners never quit” by Jai Dam România

jai dam experienta
Oct 09
2013

Paleta de bijuterii Jai Dam, create artizanal punându-se un accent deosebit pe armonia dintre puterea tămăduitoare a pietrelor semipreționase și simbolurile sacre asiatice, a fost de curând întregită prin introducerea unei noi linii de accesorii statement iar acest eveniment a fost sărbătorit cu mare fast aseară în incinta Băneasa Shopping City.

În luna februarie a acestui an avea loc inaugurarea primului flagship store Jai Dam din România, eveniment la care a luat parte însuși fondatorul brandului, talentatul designer francez (stabilit acum în Thailanda) Pierre Jack Canobbio.

De atunci și până astăzi brandul Jai Dam s-a bucurat de un succes enorm atât în Capitală, cât și în marele orașe ale țării, iar seara trecută a avut loc prezentarea noii extensii de brand care cinstește valorile sale spirituale. Iar acest lucru s-a petrecut în prezența foarte multor invitați, dintre care îi amintim pe Mihai Morar, Anca Serea, Adrian Sînă, Delia Matache, Gina Pistol, Cabron, DJ Wanda, Giulia Anghelescu, Andrei Nourescu și Alexandra Popescu.

Dincolo de dezvoltarea colecției de bijuterii, Jai Dam dedică acestei comunități, pe care a creat-o prin însemnătatea credințelor orientale, inclusiv accesorii manifest precum șepcile. Astfel noile extensii de brand inspiră aceeași determinare prin mesaje motivaționale precum: „Winners Never Quit” sau „Quitters Never Win”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *