ZOOT.ro lansează prima colecție pentru bărbați a brandului propriu OJJU

zoot
Noi 16
2016

ZOOT își diversifică portofoliul de branduri proprii introducând prima colecție pentru bărbați a private labelul-ului OJJU. Designul pieselor de încălțăminte e realizat în Cehia, colecția fiind produsă în Slovacia.

Colecția OJJU MEN se adresează bărbaților activi, mereu în mișcare, care vor să arate cât mai bine. Piesele sunt confortabile, designurile, moderne, iar materialele, de cea mai înaltă calitate.

Colecția de bărbați este un mix de pantofi clasici, eleganți și smart casual, purtabili în orice context. Culorile dominante fac parte din paleta cromatică maro, bleumarin, roșu burgund și camel.

Colecția de pantofi OJJU pentru bărbați va fi urmată de una de accesorii (portofele, curele și genți)

Despre ZOOT
Lansat în 2012, ZOOT a devenit rapid cel mai mare retailer online de haine și accesorii din Cehia, extinzându-se ulterior și în Slovacia și România. Cu o abordare unică de business, care combina modelul de shopping online cu cel al probării produselor în offline, în Cabinele de Fericire, ZOOT are peste 300 de branduri în portofoliu, mai mult de 300.000 de produse în stoc și peste 100.000 de clienți.

ZOOT a intrat pe piața din România in noiembrie 2015 și are în prezent 8 Cabine de Fericire în București, Cluj și Timișoara, unde clienții pot proba produsele pe care le comandă online înainte de a plăti pentru ca, la final, să cumpere doar ceea ce le place și le vine bine. O nouă Cabină de Fericire se va deschide la final de noiembrie în Constanța. Clienții pot comanda, de asemenea, de oriunde din țară, livrarea fiind efectuată acasă sau la birou.

Pe lângă secțiunile clasice, pentru bărbați și femei, ZOOT.ro oferă o selecție largă de accesorii home&deco, haine și jucării pentru copii, dar și produse din zona premium.

Pentru informații suplimentare, accesați ZOOT.ro.

Cabine de Fericire ZOOT:
►București: Piața Victoriei | Dorobanți | Elisabeta | Pipera Plaza | Decebal | Cocor
►Cluj: Mihai Viteazu 5
►Timișoara: Savoya
►Constanța: Tomis Mall (în curând)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *