WIDE MAGAZINE >> Zumba

World Class România a lansat programul Easy8 – primul pas pentru o viață activă

World Class Romania - Easy8
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mar 02
2017

București, 2 martie 2017 – World Class România, lider pe piața locală de fitness, a lansat programul de antrenament Easy8, dedicat celor care vor să facă un pas către un stil de viață activ. Noul program se derulează pe parcursul a opt săptămâni, timpul necesar unui începător într-ale sportului pentru a învăța să iubească mișcarea.

Peste 1000 de persoane au participat la cel mai mare maraton de cycling în aer liber, organizat de World Class, în cadrul BikeFest 2015

World_Class_BikeFest 2015
Vezi mai multe fotografii si articolul
Sep 24
2015

București, 23 septembrie 2015 – Cei mai buni instructori și 300 de biciclete au stat la baza celui mai mare maraton de cycling și aerobic cu care World Class i-a întâmpinat pe cei 4.500 de iubitori de sport în aer liber, în cadrul BikeFest 2015.

„Cum ne menținem în formă pe toată perioada sezonului rece?” by Pescariu Sports & SPA

Pescariu
Vezi mai multe fotografii si articolul
Noi 19
2013

Iată una dintre întrebările cele mai frecvente la care mulți dintre noi caută răspunsuri odată cu venirea toamnei și scăderea temperaturilor. Echipa WIDE a avut deosebita plăcere de a lua parte joi, 14 noiembrie, la un eveniment dedicat presei și bloggerilor organizat de Pescariu Sports & SPA, eveniment în cadrul căruia am discutat despre antrenamentele fizice, îngrijirea pielii și, nu în ultimul rând, alimentația corecte pe timp de iarnă.

World Class prezintă Bucharest Fitness Festival

WorldClass - BUCHAREST FITNESS FESTIVAL
Vezi mai multe fotografii si articolul
Mai 20
2013

Duminică, 19 mai, Piața Victoriei din capitală a găzduit cel mai amplu eveniment dedicat sportului și mișcării în aer liber – Bucharest Fitness Festival, eveniment organizat de World Class în colaborare cu Green Revolution și școala de fitness MOVE ON. 12 ore de mișcare, peste 1500 de participanți, un maraton de cycling indoor, antrenamente de […]